Educació Infantil: darrers dies de Nadal
1031
post-template-default,single,single-post,postid-1031,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Educació Infantil: darrers dies de Nadal

Benvolgudes famílies de l’alumnat d’Educació Infantil,

S’acosta el final de trimestre i us fem arribar algunes informacions que heu de tenir en compte:

                Dimecres 20 de desembre

  • Farem el TIÓ i menjarem a la tarda neules i torrons.

 

                Dijous 22 de desembre

  • Visita del Patge Reial a l’Escola ( matí).
  • Darrer dia de classe del trimestre. Recordeu que hi ha variació en l’horari habitual d’Escola (fem jornada continuada). Per això les classes acaben a les 13h i, els infants que es quedin a dinar, sortiran a les 15h de l’Escola.
  • L’AMPA ofereix servei de mainadera, des de les 15h fins a les 16h, per a qualsevol alumne/a de l’escola. Evidentment l’alumnat que participi en les activitats extraescolars de la tarda (que comencen a les 16h) podrà sol·licitar-lo.

* Per poder utilitzar-lo, cal que us adreceu al despatx de l’AMPA o bé via correu electrònic       (ampaescolabarcelona@gmail.com), indicant nom, curs i activitat extraescolar que realitza l’alumne/a. El cost serà de 3€ per nen/a i la reserva s’haurà de fer, com a màxim, fins el dia 14 de desembre.

 

            Dilluns 8 de gener

  • Inici de les classes del segon trimestre
  • El primer dia d’escola després de les vacances de Nadal, els vostres fills i filles podran portar una joguina a l’escola per compartir amb els seu/seves companys/es. L’objectiu és crear un entorn de joc cooperatiu. Han de ser joguines sense piles, que no siguin electròniques i adequades per a cada edat.

 

Bones Festes!!

Equip de Claustre

No Comments

Post A Comment