Educació Primària: darrers dies Nadal
1035
post-template-default,single,single-post,postid-1035,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Educació Primària: darrers dies Nadal

Benvolgudes famílies de l’alumnat d’Educació Primària,

S’acosta el final de trimestre i us fem arribar algunes informacions que heu de tenir en compte:

Concert de NADAL

 

Divendres 15 de desembre

A les 15h de la tarda Concert de Nadal (Grup B) faran l’actuació al gimnàs de l’escola.

 

Primera part (2n, 4t i 5è) // PAUSA // Segona part (1r, 3r i 6è)

 

Dilluns 18 de desembre

A les 15h de la tarda Concert de Nadal (Grup A) faran l’actuació al gimnàs de l’escola.

 

Primera part (2n, 4t i 5è) // PAUSA // Segona part (1r, 3r i 6è)

  • L’entrada es farà per la porta de primària i arribareu al gimnàs pel passadís dels vestuaris.
  • Aproximadament a un quart de quatre es farà una petita pausa que servirà perquè els adults pugueu sortir/entrar al gimnàs. Durant l’actuació dels alumnes no es permetrà entrar o sortir de la sala (per tal de respectar el desenvolupament correcte de les diverses actuacions).
  • Aquest concert està dirigit a les famílies. Els vostres fills/es tenen un altre dia per veure-ho. Els alumnes han d’estar a les classes complint l’horari lectiu que els pertoca.

Pastorets de sisè

 

Dimecres 20 de desembre

A les 15hde la tarda, activitat oberta per, exclusivament, a les famílies dels alumnes de sisè.

L’entrada es farà per la porta de primària i arribareu al gimnàs pel passadís dels vestíbuls.

 

Divendres 22 de desembre:

  • Darrer dia de classe del trimestre. Recordeu que hi ha variació en l’horari habitual d’Escola (fem jornada continuada). Per això les classes acaben a les 13h i, els infants que es quedin a dinar, sortiran a les 15h de l’Escola.
  • L’AMPA ofereix servei de mainadera, des de les 15h fins a les 16h, per a qualsevol alumne/a de l’escola. Evidentment l’alumnat que participi en les activitats extraescolars de la tarda (que comencen a les 16h) podrà sol·licitar-lo.

Per poder utilitzar-lo, cal que us adreceu al despatx de l’AMPA o bé via correu electrònic (ampaescolabarcelona@gmail.com), indicant nom, curs i activitat extraescolar que realitza l’alumne/a. El cost serà de 3€ per nen/a i la reserva s’haurà de fer, com a màxim, fins el dia 14 de desembre.

Dilluns 8 de gener

  • Inici de les classes del segon trimestre.
  • El primer dia d’escola després de les vacances de Nadal, els vostres fills i filles podran portar una joguina a l’escola per compartir amb els seu/seves companys/es. L’objectiu és crear un entorn de joc cooperatiu. Han de ser joguines sense piles, que no siguin electròniques i adequades per a cada edat.

Bones Festes!!

Equip de Claustre

No Comments

Post A Comment