English day
5030
post-template-default,single,single-post,postid-5030,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

English day

Benvolgudes famílies,

Dins del Projecte GEP, el Grup d’impuls format per algunes tutores i els especialistes d’anglès, estem organitzant una jornada molt especial que girarà al voltant de la llengua anglesa. Aquest English Day se celebrarà el 8 d’abril coincidint amb el darrer dia d’escola abans de les vacances de Setmana Santa.

La nostra intenció és acostar els alumnes a la cultura i les tradicions d’un país angloparlant. Enguany, el nostre viatge tindrà com a destí Irlanda.

Des de primera hora del matí i fins la sortida a la tarda farem diverses activitats adaptades a cada nivell.

A la tarda, gaudirem de la música i els balls tradicionals a càrrec d’un grup irlandès que vindrà a actuar a l’escola. També hem parlat amb el Willy, la Irene i el personal de menjador i comptarem amb la seva col·laboració per fer que aquest dia sigui ben especial.

Per anar preparant la jornada, ja hem fet un concurs de logotips amb els alumnes de 6è. Les seves produccions han estat espectaculars i ens ha costat força decidir-nos per un. Així que volem felicitar-los a totes i tots per la seva participació i creativitat. En especial, a la Júlia, l’Ona, l’Aitana i l’Aran, creadores del logo de l’English Day 2022.

El logotip serà la imatge dels cartells de promoció, les decoracions i d’altres sorpreses que ja us anirem explicant.

Sí teniu curiositat per saber quin ha estat el guanyador, fixeu-vos en la imatge que acompanya aquesta article!

També demanarem la vostra col·laboració, així que estigueu pendents al nostre Blog!

Rebreu notícies nostres ben aviat!

Grup d’impuls GEP

No Comments

Post A Comment