Projecte compartit: Jocs tradicionals en família
687
post-template-default,single,single-post,postid-687,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Projecte compartit: Jocs tradicionals en família

La proposta d’aquest curs també és interessant i engrescadora. Des de l’experiència de les famílies us convidem a recuperar els “ nostres Jocs Tradicionals”.  Aquells jocs amb què ens divertíem de petits. Els jocs amb els quals juguem amb els nostres fills i filles i que com més grans es fan, menys temps tenim per gaudir-ne.

L’experiència compartida ens ajudarà a transmetre aquells jocs de l’avi, jocs amb cançons, el dòmino, de cartes, de parxís, fins i tot jocs tradicionals d’altres països del món…

Us convidem a GAUDIR DEL JOC FAMILIAR amb els companys/es de classe dels seus fills/es a l’Escola.

De quina manera?

Explicant les regles del joc i realitzant el joc a la classe o al pati, amb l’ajuda del mestre.

Amb el suport de…

El material necessari per a la realització del joc i l’elaboració d’un full on s’expliquin les normes bàsiques del joc, per tal que cada alumne pugui fer el seu petit dossier del projecte.

Quan podrem jugar?

Es durà a terme una tarda a la setmana, un cop al mes.

El joc haurà de tenir una durada més o menys d’una mitja hora.

On ens apuntem?

Hi haurà una família encarregada de gestionar el calendari de cada classe per tot el curs, segons proposta de les tutores.

1 Comment
  • yolanda
    Posted at 19:11h, 30 gener Respon

    molt bona idea. Gracies

Post A Comment