MATRICULACIÓ 2017
876
post-template-default,single,single-post,postid-876,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MATRICULACIÓ 2017

Benvolgudes famílies,

Us recordem que la matricula és la propera setmana, del 12 al 16 de juny,

Per venir a fer la matrícula, us demanem que cal venir a l’Escola a recollir la documentació necessària per entregar el mateix dia de la matrícula i alhora podeu agafar dia i hora.

L’horari per venir a recollir la documentació és de 9h-13h i l’horari de la matricula serà de 9’05h a les 10’45h de dilluns a dijous i de 11’30h a 12’30h. el divendres.

Els que hagueu fet la preinscripció a la nostra Escola, haureu de portar 2 fotos carnet, fotocòpia del llibre de vacunes i DNI només en el cas que hagueu portat el volant de convivència.

En el cas que hagueu fet la preinscripció en un altre centre, l’haureu d’anar a buscar o bé portar la fotocòpia segellada de la preinscripció que us van donar en el centre i portar 2 fotos carnet, fotocòpia del llibre de vacunes, DNI i tots els documents de la preinscripció ( llibre de família, targeta sanitària i DNI de tots els membres de la família). S’ha portar original i fotocòpies.

 

DSCF1811

També dir-vos que la reunió informativa per a les famílies de P3, serà el 28 de juny a les 17 hores al gimnàs de l’Escola.

Per qualsevol dubte ja sabeu que podeu trucar a l’Escola.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.