Autoritzacions
199
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-199,page-child,parent-pageid-182,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Autoritzacions

Treballem pel benestar dels alumnes

A la consergeria del Centre disposeu d’uns impresos en els quals s’haurà d’especificar el tipus de medicament i la duració del tractament que hagi de prendre l’alumne/a; així mateix, cal adjuntar la recepta mèdica. Sense aquest imprès degudament complimentat i signat, no serà administrat cap tipus de medicació.

En cas que un/a alumne/a tingui algun tipus d’infecció contagiosa, la família haurà de prendre les mesures pertinents i evitaran portar-lo a l’Escola. En el moment de tornar, portaran un justificant del metge indicant la seva curació. En cas de polls o similar, es recomana efectuar el tractament adequat i no portar el/la nen/a a l’Escola per evitar el contagi.

AUTORITZACIONS MÈDIQUES CURS 2022/2023