Instal·lacions
191
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-191,page-child,parent-pageid-182,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Instal·lacions

Les instal·lacions de l'Escola Barcelona

L’escola disposa de diferents espais educatius per tal de potenciar les capacitats dels i les alumnes

Aules adaptades TIC

Totes les aules del centre estan equipades amb pissarra digital interactiva, ordinadors multimèdia, impressores, lector de DVD i connexió a Internet. Connectades a l’intranet del centre.

Aula de música

A l’aula de música hi ha piano i instruments escolars. Tots els alumnes des de P-3 fins a 6è, fan classe de música, impartida per la professora especialista. A partir de 4t, l’alumnat aprèn a tocar la flauta. Altres activitats: Participació a les festes de l’escola: Nadal, Caramelles, Sant Jordi i audicions en viu. S’utilitza en horari extraescolar per aprendre a tocar instruments.

Biblioteca / Espai Polivalent

Oberta tota la jornada escolar sempre sota la supervisió d’algun dels mestres. A partir del cicle mitjà, els alumnes poden disposar d’un carnet de préstec de llibres per portar-los a casa durant una setmana. També cada dia, de 12,30h a 13,30 h els alumnes dels cicles mitjà i superior, la poden utilitzar com a sala d’estudi, lectura o per consultar llibres. El seguiment i control dels llibres els porten pares de l’AMPA

Gimnàs/Sala d’actes

Disposa de tota mena d’estris per realitzar les classes d’Educació Física. Les classes són impartides per dos professors especialistes. S’utilitza per activitats extraescolars: rítmica, psicomotricitat i judo. Té un escenari i també es fa servir de sala d’actes.

Menjador

És un servei que s’ofereix durant tots els dies del curs escolar, tant per als alumnes com per als professors. Té una capacitat per uns dos-cents alumnes, i es fan dos torns. El dinar s’elabora diàriament a la cuina del propi Centre; els menús són supervisats per l’Equip de Salut del Districte.

Patis

L’Escola compta amb patis amplis i assolellats per a l’esbarjo i les activitats físiques dels alumnes. Així hi ha un gran pati de sorra per als més petits, dues pistes poliesportives i rocodrom.

Hort

L’hort és una zona on els i les alumnes podran veure créixer les plantes i hortalisses que plantarem, i on aprendran a treballar amb cura i paciència amb els seus companys i companyes.

Porxo

En cas de pluja o mal temps l’Escola compta amb un porxo totalment equipat on desenvolupar les activitats esportives o les hores de pati.

Espai de treball

L’Escola disposa de diferents espais i zones totalment equipades on els alumnes podran desenvolupar els seus projectes.